Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Jak poprawić jakość życia seniora- naszego podopiecznego? – Fundacja Wsparcie
  • Projekty

Jak poprawić jakość życia seniora- naszego podopiecznego?

Na drugim spotkaniu pierwszej grupy wolontariuszy projektu „Senior dla Seniora-wsparcie poprzez wolontariat” współfinansowanego przez m.st. Warszawa rozmawialiśmy między innymi o potencjale jaki drzemie w naszych podopiecznych. Zwróciliśmy uwagę jak pozytywne nastawienie i podtrzymywane pasje wpływają  na jakość życia. Zapraszamy do relacji z naszych działań w zakładce „Senior dla Seniora-wsparcie poprzez wolontariat”.