Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
deMemo – Fundacja Wsparcie

deMemo

Od 22 maja 2017 r. rozpoczynamy Zajęcia terapeutyczne dla osób chorych na Alzheimera i inne zespoły otępienne oraz spotkania Psychoedukacyjnej Grupy Wsparcia dla rodzin i bliskich osób chorych . Zgłoszenia przyjmujemy na bieżąco. 2 czerwca 2017 r. w ramach Dni Otwartych zapraszamy na spotkanie z gerontopedagogiem p. Marleną Meyer. Tematem spotkania jest „Rozumienie choroby Alzheimera i innych zespołów otępiennych- metodą Teepy Snow”. Do współpracy zapraszamy również wolontariuszy.

Na wszystkie działania obowiązują zapisy. Działania bezpłatne.