Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Nasi seniorzy wolontariusze ruszyli z pomocą – Fundacja Wsparcie

Nasi seniorzy wolontariusze ruszyli z pomocą

Nasi Seniorzy wolontariusze ruszyli z pomocą. Seniorzy to wspaniali ludzie, pełni ciepła i pasji.. W ramach projektu „Senior dla Seniora-wsparcie poprzez wolontariat” rozpoczęli poszukiwania osób potrzebujących wsparcia. Pierwsze osoby już zaczęły prężnie pomagać. Zapraszamy do śledzenia ich działań  w zakładce projektu.