Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Odwiedziny we wsi Sadoleś – Fundacja Wsparcie

Odwiedziny we wsi Sadoleś

W otulinie Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, w urokliwej wsi Sadoleś jedynie 75 km od Warszawy stoi Dom Opieki Itamed. Dom ten prowadzi p. Edyta Dąbrowska, przesympatyczna osoba pełna wiary w ludzi i chęci niesienia pomocy innym. Jej marzeniem jest, aby wszyscy czuli się tu jak u siebie w domu. Już przy wejściu powitał nas zapach czystości i pieczonego ciasta. Właścicielka oprowadziła nas po terenie. Wszędzie czyściutko, zadbano o wszystkie wygody związane z problemami wieku senioralnego. Mieszkańcy domu zajęci w świetlicy na zorganizowanych zajęciach. Bardzo dobrze wyrażali się na temat personelu i właścicielki. Dom posiada bardzo dobry sprzęt rehabilitacyjny i rehabilitantów. Itamed funkcjonuje od marca 2015r, i choć jego świeżość sprawia wrażenie pewnej sztywności, możemy zaręczyć że personel przełamuje te odczucia.  Wierzymy, że dom i klimat tworzą ludzie i ich życie. Z czasem jak będzie przybywać domowników, ten dom będzie tworzyć historię.  My możemy powiedzieć o swoich pozytywnych odczuciach i polecić wszystkim ten Dom. Polecamy także z pełną odpowiedzialnością turnusy rehabilitacyjne, dla osób po udarach ipt. Więcej na stronie:  www.itamed.pl

MJM_6873MJM_6850MJM_6875

P1020780IMG_2597IMG_2603