Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Pożegnanie zimy – Fundacja Wsparcie

Pożegnanie zimy

Na zaproszenie Wawerskiego Centrum Kultury Zastów w dniu 21 marca o godz. 17.00 wraz z naszymi seniorkami żegnaliśmy zimę na ul. Lucerny 13.  Było przedstawienie teatralne dla dzieci, konkurs na marzannę a także piękne ognisko i pieczenie kiełbasek. Nasze seniorki przygotowały super kije. Choć trochę chłodno rozgrzała nas gorąca herbata. Bardzo dziękujemy za zaproszenie.