Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Szkolenie II grupy wolontariuszy – Fundacja Wsparcie

Szkolenie II grupy wolontariuszy

Pierwsze spotkanie dla II grupy wolontariuszy w projekcie współfinansowanym przez m.st. Warszawa

„Senior dla Seniora-wsparcie poprzez wolontariat” za nami.

Spotkanie II grupy wolontariuszy choć w okresie wakacyjnym odbyło się :). Wspaniała, radosna grupa, pełna chęci do działania i wchłaniania informacji. Jak zwykle koordynator wprowadził wolontariuszy w zakamarki działań :). Opowiedział o projekcie, potrzebach seniorów itp. Ratownik medyczny opowiedział o udzielaniu pierwszej pomocy w nagłych przypadkach. Psycholog wspólnie z wolontariuszami ustalił cechy dobrego wolontariusza i na czym polega dobra komunikacja.

Senior dla seniora do zdjęć 2