Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/users/tmmanagement/public_html/fundacjawsparcie.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Zakończenie szkolenia – Fundacja Wsparcie

Zakończenie szkolenia

W dniu dzisiejszym, tj. 21 listopada odbyło się uroczyste zakończenie cyklu szkoleń Przystanek Alzheimer. Uczestnicy otrzymali certyfikaty potwierdzające zdobytą wiedzę w zakresie budowania grup samopomocy dla seniorów, w tym grup wsparcia dla osób chorych na chorobę Alzheimera i inne zespoły otępienne.