Dni Otwarte

Dni otwarte

Na Dni Otwarte ze specjalistami serdecznie zapraszamy rodziny i bliskich osób cierpiących z powodu choroby Alzheimera i innych zespołów otępiennych oraz osoby zainteresowane tematyką chorób otępiennych. Spotkania w ramach Dni Otwartych będą okazją do uzyskania rzetelnej wiedzy na temat choroby i adekwatnej opieki.

Będą to spotkania ze specjalistami:

• lekarz geriatra

• lekarz psychiatra

• lekarz neurolog

• fizjoterapeuta

• prawnik

• dietetyk

• gerantopedagog

Na zajęcia obowiązują zapisy:

tel: (+48) 793 413 489

w biurze fundacji ul. Kościuszkowców 80, suterena

e-mail: fundacjawsparcie@os.pl

Wszystkie spotkania i zajęcia są bezpłatne!

Dni Otwarte będą odbywały się co 2-3 miesiące.

VII. Spotkanie 13 września 2018 r. godz. 17-19.00 Centrum Aktywności Międzypokoleniowej Nowolipie ul. Nowolipie 25b

„Zaburzenia otępienne a zaburzenia psychiczne, rola farmakoterapii i terapii niefarmakologicznych”spotkanie z psychiatra prof. Tadeuszem Parnowskim

VI. Spotkanie 20 czerwca 2018 r. godz. 17-19.00 Centrum Wielokulturowe ul. Jagiellońska 54(wejście od pl. Hallera)

„Zaburzenia zdrowia współtowarzyszące zespołom otępiennym”spotkanie z geriatrą Mariuszem Saganowskim