Warsztaty Decoupage

Ozdabiamy pudełka po butach to międzypokoleniowe warsztaty decoupage, na które zapraszamy 10 kwietnia od godz. 15.00. Jeżeli macie pudełka to koniecznie przynieście, jeżeli nie to tez dobrze :).  Forma decoupage zainspirowała naszych uczestników spotkań i dzięki firmie  INSPIRELLO , od której dostaliśmy podstawowy zestaw  możemy takie warsztaty realizować. Wstęp wolny. Więcej „Warsztaty Decoupage”

Polipragmazja i problemy z nieodpowiednim stosowaniem leków

Z powodu choroby prelegenta spotkanie odwołane. O nowym terminie poinformujemy wkrótce. LEKI Z NATURALNEJ APTEKI to cykl spotkań edukacyjno-warsztatowych, na których dowiemy się jak zdrowo żyć ograniczając spożywanie aptecznych lekarstw. Pierwsze spotkanie edukacyjne to spotkanie z geriatrą „Polipragmazja i problemy z nieodpowiednim stosowaniem leków”. 23 marca godz. 17.30 WCK Zastów ul. Lucerny 13. Zapisy tel: 570 386 060, e-mail: fundacjawsparcie@os.pl. lub w biurze Fundacji Wsparcie ul. Kościuszkowców 80, suterena. WSTĘP WOLNY. W ramach projektu planujemy również stworzyć Ogród sensoryczny, który będzie się mieścił na terenie WCK Zastów.

Dni Otwarte

„Organizacja opieki nad osobą z chorobą Alzheimera i innymi zespołami otępiennymi metodą psychomotoryki” W tym roku Dni Otwarte projektu deMemo rozpoczęliśmy spotkaniem z Mariuszem Dorotem, gerontopsychomotorykiem. Spotkanie odbyło się 22 lutego w godz. 16.00-18.00 w klubokawiarni Jaś i Małgosia ul. J. Pawła II 57. Spotkanie miało charakter warsztatowy.  Więcej „Dni Otwarte”

Sąsiedzkie spotkanie decupage

Świeca to nie tylko symbol ludzkiego życia, światła i spełniającej się ofiary, ale też miły i ładny dodatek ozdobny naszego mieszkania. Już w piątek będziemy ozdabiać świece techniką decupage w Wawerskim Centrum Kultury Zastów ul. Lucerny 13. Zapisy: fundacjawsparcie@os.pl lub tel: 793 413 489. Więcej „Sąsiedzkie spotkanie decupage”